Tuholaistorjunta

Soita meille 045-3207616 tai laita sähköpostia.

Vaivaako tuholaiset?

Tuholaistorjunnan ensisijainen tehtävä on varmistaa että ympäristö jossa ihmiset asuvat ovat terveellinen, turvallinen ja siisti. Tuholaiset ovat aina ikävä ongelma ja siksi pidämme tärkeänä saada ongelma poistettua tehokkaasti ja turvallisesti. Sisätiloissa tapahtuva tuholaistorjunta on usein haastaavaa ja monivaiheista. Joskus tuholaisista eroon pääseminen saattaa vaatia useamman käynnin. On hyvä antaa ammattilaisen suorittaa tehtävä jotta tuholaiset hävitetään oikeaoppisesti ja turvallisesti.

Tuholaistorjuntaa vankalla kokemuksella

Me Jeskoneella olemme erikoistuneet tuholaisten torjuntaan ja palvelumme on tarkoitettu yksityisille sekä yrityksille. Olemme Turvallisuus- ja Kemikaalivirasto TUKES:n rekisteröimä ja valvoma yritys. Toimihenkilömme ovat koulutettuja alan ammattilaisia sekä omaamme myös hygieniapassin joten pystymme toimimaan myös elintarviketiloissa. Kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti jotta kykenisimme aina tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Pääsääntöisesti toimimme Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella, mutta sovittaessa myös koko Suomen alueella.

Meille asiakaslähtöisyys on hyvin tärkeää ja tiedostamme hyvin tuholaisongelmien mukana tuoman kiusallisuuden asiakkaillemme joten siksi toimimmekin hyvin luottamuksellisesti ja tehokkaasti. Kun olemme saaneet työtilauksen huolehdimme siitä että asiakasta on varmasti ohjeistettu varsin perusteellisesti tulevan projektin suhteen.

 

 

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

14 + 9 =

Jeskone Oy

Jesse Kokko
Y-Tunnus: 2501050-4

Puhelin

Sähköposti

Toimipiste

Karijoentie 160, 61980 Päntäne