Lintutorjunta

Soita meille 045-3207616 tai laita sähköpostia.

Lintujen torjuntaa

Tietyt linnut voivat aiheuttaa suurtakin kiusaa liikeyrityksille. Ne aiheuttavat myös paljon sotkua sekä voivat tukkia tärkeitä rakenteita pesillään. Linnut pääsevät toimitiloihin sisään useimmiten avoimien rakenteiden taikka lastauslaiturin kautta. Linnut voivat myös olla aggressiivisia ihmisiä kohtaan puolustaessaan pesäänsä. Suoritamme lintutorjuntaa tehokkaasti ja turvallisesti vankalla ammattitaidolla.

Lintujen torjunnasta

Tietyt lintulajit voivat olla suuri kiusa yrityksille ja aiheuttavat paljonkin haittaa. Ne sotkevat paikkoja sekä tukkivat mahdollisesti tärkeitä rakenteita. Linnut pääsevät toimitiloihin sisään useimmiten avoimien rakenteiden taikka lastauslaiturin kautta. Linnut voivat olla hyvinkin aggressiivisia ihmisiä kohtaan koska ne luonnollisesti puolustuvat haudonta-aikanaan poikasiaan. Linnut voivat kantaa erilaisia hyönteisiä kuten punkkeja, kirppuja, täitä, puutiasia tai muita purevia hyönteisiä jotka pahimmillaan ihmistä purressa voivat aiheuttaa vakavan terveysriskin.

Jos taloyhtiössä taikka liikekiinteistössä on ongelmia lintujen kanssa on syytä ryhtyä asiantunteviin lintutorjuntatoimenpiteisiin mahdollisimman pian. Näin voimme taata että yrityksesi on suojattu mahdollisilta lintujen aiheuttamilta vaaroilta ja vahingoilta.

Tarjoamme laajan valikoiman lintujen torjuntaan liittyivä torjuntatoimenpiteitä jotka ovat hyvin huomaamattomia ja eivät vahingoita lintuja tai aiheuta häiriötä liiketoiminnallesi. Jeskone OY tuo itse maahan lintupiikkejä Euroopasta joilla myönnämme 25 vuoden ruostumattomuustakuun.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

2 + 5 =